Diskution

Igår hade jag och A en diskution om religon och världens undergång, det var mycket intressant om jag får säga de själv. De är skönt att kunna diskutera utan att det blir allt för personlig.
Skönt med fint väder och inge regn eller  grå himmel för en gångs skull. Hmm vad finns de mer att berätta!? Jag fick pengar idag oxå så jag kanske kan shoppa lite och kanske hör och häpna köpa ett par skor som jag i verkligt behov av. :D ( mamma kommer gå helt crazy på mig i såna fall ) 
För övrigt vet jag inte vad jag ska säga.  Varit ute på stan och kollat och bara chillat med världens bästa <3 

Ha det bra så länge. 
Wankujahalahai piggy.. ;)

/ Jenny
 

Leaving town

Jaha får se vad som har hänt i mitt liv sedan jag sist skrev här?
Har självfallet umgått med järngänget nästan varje dag. Har även klarat matten så jag blev super glad så nu hoppas jag på att få komma in på högskolan, blev ännu mer glad när England vann mot Slovakien idag.
Ja sen åker jag ju till Norge också nu i morgon eller ska först spendera dagen i Sveg med mamma och morbro men sen på eftermiddagen bär det av till Oslo, kommer fram på morgonen den 25 men vad gör man inte för kärleken?
Lovar att i alla fall komma med ett inlägg när jag är där men något mer lovar jag inte.. :)

Cant wait, I cant survive without you by my side.. R.A.I <3

Hur som helst så ha det så bra!
Ses vi om ja ett tag då..
/ Jenny


Tänk vad tiden går snabbt

Ja nu är de början på veckan igen och tiden bara rusar iväg vet knappt vart den tar vägen.
Har varit med Claudia, Anna , Sara , Sandrah och Torbjär nu på kvälls kvisten en stund blev mycket skratt som vanligt. På fredag drar vi förhoppningsvis till Funäs de andra ska iväg och uträtta ärenden. Blev skallad idag av Ztekarn på percingen (i läppen)  var inte så skönt och de var lite blod men vadå de tål man väl.. :)
Ja de var väl de som försegick i mitt väldigt menningsfulla liv här i Hede just för tillfället, de händer med andra ord inte så mycket! :)

9 Months and more to come, I love you baby boy <3

/Jenny

With a smile

A letter that makes you cry but not for any sad reason but in the contrary cause it touches your heart it makes you smile and feel special like no one else. A feeling so great so strong that everything else seems smal. Im greatful for the fact that i know you and can tell you how trully amazing you are. Your name runs in my head all the time and  sometimes its all i ever see. You are my one and only and Ill love you forever.

My miracle my everything my Ally! <3

RSS 2.0