Det nya året 2010

Jahapp nu är det 2010 kan inte fatta det riktigt men tiden går fort som vanligt.
Har varit hemma nu i några veckor och det känns mycket mysko, saknar Irland och alla människor däribland något otroligt mycket. Att jag är i Sverige kan jag inte riktigt förstå men det är väl så det är ändå.
Inget jobb har man och är otroligt rastlös vid vissa tillfällen men sen att få ett jobb nu är väl som att leta efter en nål i en hö stack (vilket vill säga OMÖJLIGT ) Fan ta ekonomikrisen!
Hur som helst så har jag andra saker att vara glad över så jag klarar mig bra för tillfället men de hade ju inte suttit fel med lite cash.

Har varit hemma hos pappa nu i 2 och en halv dag. Har varit skit kallt men jag trottsade -31 och gick på en promenad. Och lill mannen som pep hela förbannade vägen vet inte vad som var fel men han var väldigt orolig i alla fall.
Har även firat Jonas som fyllde 18 år idag. Jösses vad tiden går, kom ihåg när vi var små och de kändes bara som igår. Och i februari ska han mönstra. Ja det går inte att förneka men vi alla blir äldre, nu låter det som att jag har värsta åldersnojja men det är lite sant om jag ska vara riktigt ärlig.

I morgon åker jag tillbaka till Hede och ska umgås med mamma lite som jag knappt sett sen jag kom hem (hemskt att säga när jag bor hemma hos henne ) men så kan det vara ibland.
Får se vad helgen förutspår för något men troligtvis blir det bara slapp. Eller jag ska försöka mig på rummet och resväskan som ännu inte är uppackad. Vi får se vad jag kan åstakomma.

Ha det bra så länge.

/ mig

RSS 2.0