Super helgen

Idag var jag och Torbjörn på marknaden och kollade runt lite. Innan vi ens hade kollat på allt så hade T gjort av med alla sina pengar men det är väl så det ska vara.
Sen resten av dagen ville man helst vara inomhus för tro det eller ej men det regnade faktiskt. Väldigt tråkigt, hoppas på fin väder i morgon men de är väl kanske att hoppas på för mycket. Hur som helst i morgon så blir de Hedesnurren och de ska bli mycket roligt att kika på och hur de är blir med placring så kommer vi att ha jäkligt roligt.
Sen på eftermiddagen så är de picknik och man får se om de blir uppehåll då. (Hoppas hoppas) Ska hur som helst dricka vad än för väder de blir. Sen på söndag så får vi väl se hur man mår men jag kan tänka mig att jag inte mår nå annat än fin fint.
Nej nu ska jag fästa mig vid mobilen en stund så jag säger..
HA DE!
/ Jenny

Tomt.

Jag vet inte känns så TOMT bara..

Wanku Hisiye Macaano...

jahapp

Okej nu ska vi se..Ja vi har varit på bio en dag och såg Eclipse och de är lite skillnad på kavlitet på både film och ljud än när man sitter hemma. Självklart så var filmen super (jag som har läst boken förväntade mig inget annat heller)
Vet inte vad jag mer ska skriva har självklart hänt saker men de vet jag inte om jag vill lägga upp här. Har de hur som helst ganska jävligt bra och saknar verkligen inte Hede ett dugg. Spanien vann ju World cup igår också och de var de värda även fast jag tyckte de skulle blivit lite mer mål men de vann hur som helst och det är väl huvudsaken. Om en stund ska jag eller vi ut på promenix så sen får vi se vad som händer. Förövrigt har jag inget annat att säga.

Så ha de bra tills vidare

/ Jenny

Stop taking things forgranted

Your my everything and you know I would do everything for you.

My prince


...

Life is a game, play it. Life is too precious, dont destroy it.



RSS 2.0