slutet pa veckan

Sa var det slutet pa denna vecka.
Idag har jag haft en mycket lang och slitsam dag, fast anda mycket rolig. Vaknade runt 8 i morse och da satt Edward och tittade pa transformers, efter frukosten matade vi lammen och slappte ut dom. De ar som tva hundvalpar nu som foljer efter vart man an gar.
Senare pa formiddagen skulle vi gora lunch (scamble eggs, vilket jag inte kunnat gora forut) Tog fram en stekpanna och skulle ga och hamta aggen, slutar med att Gabriella tappar ett agg pa golvet. Inte sa faligt men efter en stund hamnar tva agg till pa golvet. Hur som helst sa blev det bra i slutandan men jag fick ga och torka agg en stund efter.
Efter Joyce kom hem fran att ha varit och handlat red barnen coco en stund och efter det var det dags att gora honom i ordning for i morgons tavling. Haller tummarna for Edward och coco, ar namligen ledig sa jag ska ta en lang sovmorgon.
Pa eftermiddagen kom Paddy, en av Bens basta vanner. Det var aven utstalling i gallerit sa det var mycket folk har pa garden. Spelade Cricket med barnen, hade det super kul. Blev mycket skratt och barnen hade det roligt.
Emy och barnen kom over pa middag sa det var full rulle. Hade "vuxenmiddag" idag sa det blev mycket prat och skratt dar ocksa. Barnen lekte och tittade pa film medans och efterat blev det efterratt ( pudding med gradde och jordgubbar )
Nu ska jag bara ta det lugnt och titta pa en film sedan blir det sangdags.

Grattis mamma pa fodelsedagen. Isabell med!

Ha det bra!
Halsningar fran mig pa grona on :P

En blandad vecka

Idag har det varit hur varmt och skont som helst, kanske till och med har blivit lite brun.
I morse var Gabriella lite grinig och mammig, ville inte sluta grina nar Joyce skulle aka till jobbet. Men efter hon gatt blev allt battre och vi gick for att se Coco ( ponnyn ) och de andra hastarna. Det blev genast battre nar vi kom ut och jag fick henne att lova pinkie promes att hon inte skulle vara grumpy och grata nagot pa resten av dagen. Hon holl det tills hon slog huvudet. Jag maste seriost kopa en hjalm till henne som hon ska fa ha pa sig for jamnan. For hon slar jamt huvudet!
Nu pa eftermiddagen har vi varit ute i skogen och campat. Hade jatte kul, var i ute pa upptacks fard och massa roligt.
Efter det blev det middag, Lax och ungs stekt potatis. Sedan gick vi och matade lammen en snabbis, har blamarken efter att de hoppar pa mig.

Forra veckan hade jag det lite kampigt en dag, vi brakade for det mesta. For att de inte fick som de ville och da blev det skrik och tarar. Fast det kommer nog inte vara en dans pa rosor i 6 manader tror jag. :D Bor med de 24-7 sa de borde val bli le pa mig nagon gang.
Annars gar det hur bra som helst. Spelar cricket med Edward och Tennis sa att han blir lite mer van. Gabriella och jag har smik och har salong. Som idag malade hon mina naglar, hade tre mork rosa naglar, tva glittriga och resten ljus rosa. kladdigt men jatte fint.
I morgon aker Joyce och barnen till Dublin for att traffa kusinerna och mormor och morfar. Min lediga dag sa jag tror jag aker in till stan eller sa stannar jag hemma har och tar det lugnt far se hur det blir.
Vet inte om jag har sa mycket mer som jag kan dela med mig av, aker till frankrike om 23 dagar, ska bli skont. Barnen langtar tills de aker. Ska kanske ga pa bio med Edward nasta vecka, Transformers 2 men vi far se hur det blir. Har en hel del att gora nasta vecka.

Hoppas att ni har det bra!
Halsningar fran mig har pa irland.


En manad och nan dag

I mandags hade jag varit har i en hel manad, tusan vad tiden gar fort.
Pratade med Sandrah och mamma har om dagen, de sa att de hade daligt vader dar hemma i sverige. Har ar det for de mesta stolande sol och varmt om dagarna. Regnade igar men det stor inte mig sa mycket.
Idag har jag varit ledig sa jag var inne i stan och shoppade lite, kopte ett par skor som passade perfekt i butiken men nar jag kom hem sa visade det sig att de var alldeles for stora sa jag blir tvungen att lamna tillbaka dom. Vet inte hur det kunde bli sa men.
Igar var jag lite krasslig sa jag fick ledigt pa eftermiddagen. Edward hade en av hans kompisar (Fred) har sa det lekte.
Sov mesta delen av eftermiddagen och tittade pa boggie och elliot senare pa kvallen.
Joyce berattade for mig har om dagen att hon fragat Edward vad det basta med hans dag hade varit. Da hade han svarat att det var nar han spelade cricket med mig, da blev jag glad.
Spelat cricket de senaste dagarna och tittar pa det pa tv:n ocksa, ar faktiskt ganska kul att se pa. Fast jag har annu inte riktigt fattat det hela riktigt men det kommer val efter som.
Den 16 juli aker jag och Ben till Frankrike, Joyce och barnen har varit dar da i en vekca da.
Hus vid stranden och skon varme, harlig harligt. Ska knappa mycket kort sa ni far se.

Ben berattade for mig att de inte har sno vid jul har. Sa det ar lite trakigt, vet fortfarande inte om jag kommer hem fore eller efter jul. I sana fall sa blir det har andra gangen som jag inte har sno pa jul.

Var I Waterford har om dagen och shoppade, nu later det troligtvis som att jag inte gor nagot annat an shoppar men det gor jag faktiskt. Shoppade tva tunikor och lite sma grejor.

Har lyssnat pa samma lat nu validgt lange, tack for det Tina.
Ska snart in och ata sa nu har jag inte tid att skriva nagot mer, eller jag har rattare sagt inget mer att beratta heller.
 
Ha det bra!

Halsningar fran Moi!


Trakigt vader men glad anda.

Idag har det varit uruselt vader, trakigt och morkt.
Vaknade runt halv atta och var hur trott som helst, klev upp typ tio i och gick upp for att ata frukost. Valdigt trogt gick det i alla fall.
Igar hade Edward sin fodelsedag, 6 ar fyllde han. Han hade bjudit 10 killar som var har pa en sport dag. Dragkamp, sackrace och fotbolls tunering mm.
Han fick mycket fina presenter. Jag kopte en dvd till honom som han blev glad over.
Det var tva tartor, muffins och choklad crisps, cocktail korvar och chips som ats under dagen. Nar kalaset borjade narma sig slutet blev det prisutdelning och alla fick en varsin medalj och en pase med leksaker mm.

Jag och Gabriella har lekt dress up idag. Hon hade pa sig en rosa klanning med glitter pa. Sa nu ar det glitter overallt.
Nar Edwrad kom hem lekte Ella, han och Henry apor/ Pirater i ett av traden uppe i tradgarden.
At Lasagnge idag. (mums) och colslaw. Inte for att det var sa intressant men hur som helst.

I veckan har jag gjort en hel del.
I mandags var vi till Curraclaw en enorm strand i wexford. Har aldrig sett nagot liknande forut.
Henry , Ella och Edward badade eller plaskade runt i vattnet. Var fortfarande ganska kallt.
Nar vi skulle aka dar i fran fick vi sta i bil ko en stund for att ta oss ut.
Tisdags jobbade jag pa, men i onsdags akte jag in till Wexford for att handla lite fodelsedags presenter. Hittade vad jag letade efter men jag ska inte saga for mycket.
Sa igar var det fodelsedagskalas. Valdigt trevligt.

I morgon eller pa sondag ska jag prata med Anna, hon kankse kommer hit i juli. Jag hoppas det i alla fall. Har en massa roligt planerat i alla fall.
I morgon aker Joyce och barnen till Dublin igen sa jag blir ensam tror jag. Det ska handla kakel och grejer till det nya badrummet som blir klart nasta vekca.
Pa mandag har jag varit har i tre veckor. Helt otroligt vad fort det har gatt, tiden har kommer att flyga forbi.

Nu har jag inget mer som jag kan beratta.
Sa ha det sa bra!

Halsingar fran mig.. :P

RSS 2.0