snart 3 manader

Hade barnen ensam under lordag natt, ( de andra var pa u2 konsert ) sa hade jag glomt att lamna lampan pa nere sa att Edward kan se nagot om han gar upp om natten . Sa han hade rakat hamna inne hos marsvinet nar han skulle pa toaletten. Opss! Holl pa att skita pa mig nar jag horde han viska "Jenny" och nar jag oppnar ogonen star han dar bredvid sangen, sa jag var tvungen att folja men honom ner till sangen. ( Vet inte om han ar morkradd eller inte )
Sa somnade jag om och sedan kom han och vackte mig vid sju, da gick vi ner och titta pa en film. vilket jag har glomt bort vilken det var nu men det var inte sa noga :D
Sedan mandag och tisdag var det skit vader men jag och barnen har forsokt vara ute sa mycket som mojligt, men sa fort man gar ut borjar det regna och nar man kommer in igen sa slutar det . Vet inte vad jag ska ta mig till ibland, det har regnat varje dag hela juli nu. Och det ar inte lite heller. 
Men vi har det kul anda, om man raknar bort de sma konflikterna som uppstar ibland :D


Sa i tisdags kvall satt jag inne pa kontoret och "sufade pa natet" , nar jag skulle ga in igen sa var dorren last .
Jaha tankte jag, sa hade jag stangt fonstert pa rummet innan jag gick ut. sa jag gick runt pa framsidan och kollade om den dorren var oppen men det var den sjalvklart inte. Sa gick jag och knackade pa Rosey och Jays dorr men ingen oppnade, sa nar jag kom fram pa framsidan sag jag att det lyste i ett fonster och som tur var sa var Jay uppe sa han kom och oppnade dorren at mig, gissa om han skrattade nar han horde att jag blivit utelast ( jag skrattade for den delen jag ocksa ) Ska forsoka att inte bli utelast nagra fler ganger men man vet aldrig :D
Nu har jag varit ledig i ett par dagar for barnen har ar uppe hos mormor och morfar i Dublin , men i morgon kommer de sma liven tillbaka. Och pa lordag kommer det nagra kompisar och halsar pa sa da blir det liv :D
Var och shoppade idag, 2 nya trojor, orhangen , diadem och lite kolpennor + papper, ska se om jag far till nagot att rita :)

Ha det bra !
Halsningar fran mig har pa irland :)


July

Var hemma fran 6 till 15 juli, borjade med att aka klockan halv atta har fran enniscorthy.
Nagra timmar senare var jag pa Dublins flygplats med flyg dar i fran akte jag till sthlm och fran sthlm till Ostersund, dar mamma , moster och Trude vantade pa mig.
Hade ju oxa lyckas halla allt tyst sa ingen forutom mamma, moster och Sara visste det .
Jag hade bestamt mig for att bestamma tid med Sandrah pa Skype sa jag sakerligen visste att hon skulle vara hemma, fast jag egentligen skulle sta utanfor hennes dorr. 
Nar jag var i Vemdalen skickade jag ett sms och skrev att jag skulle ringa om 10-15 minuter. Visst men inge lange , jag oskar inte skrev hon som svar. Hon skulle da fa se tankte jag :D
Sa efter dryga 20 minuter stod jag utanfor hennes dorr och knackade pa, det tog en lang stund innan hon oppnar. 
Nar hon fattar att det verkligen ar jag som star dar borjar hon skrika och grina, sjalvklart far jag en kram ( en valdig en oxa ) Sen far jag en fet small pa armen och da borjar hon gorma om att jag inte fick gora sa osv. 
Nar vi satt oss i soffan och hon antligen borjat andas vanligt pch jag har slutat skratta, kommer vi pa att vi ska lura Anna oxa. Sandrah ringer och "latsas" grina , Anna ( lattlurad som fan ) hoppar in i bilen och aker till Sadnrah nar hon kommer in sitter Sandrah i soffan och haller en kudde for ansiktet och jag star bakom sang drapperiet. Nar hon satter sig i soffan hoppar jag fram. Hon tittar konstigt pa oss bada, nastan surt. Jag gar fram och ger henne en kram och sedan satter jag mig pa golvet. Sedan pratar vi en liten stund, sedan sager Anna. Du har akta hit men du kan inte ge mig en kram. 
Jag tittar pa henne och skrattar , men jag har redan gett henne en kram sager jag och Sandrah stammer in. Det tar en stund innan vi overtygar henne om att hon verkligen fatt en kram . 
Sedan  nar jag kommer hem till mamma tar jag det bara fint, ar ganska trott efter resan och alla overraskningar som jag gjort den dagen.
Nasta dag vacker jag Tina som inte heller vet att jag ar hemma, star utanfor hennes dorr och knakcar pa. Hon blir surare och surare ju langra jag star dar och nar jag kommer in tittar hon konstigt pa mig. Sedan drar hon tacket over ansiktet flera ganger  - Gud jag trodde jag dromde sa hon.
Sedan var jag ju bara tvungen att overraska Jonas oxa sa jag akte ner med mamma pa golfbanan och nar han ser att jag ar hemma kommer han ut ur dorren, flinar och ger mig varldens kram. Gissa om jag blev overrsakad, han sag verkligen glad ut att se mig och kramen var nagot man bara skulle kunna dromma om.

Under resten av veckan ar jag med alla sa mycket som moljigt och aker upp och halsar pa min alskade morfar och alla som ar uppe i Sarvsjon som John, Barbro och Bertil och nagra fler.
Sedan ordnar vi en liten fodelsedags fest for Sadnrah pa hennes 20 ars dag , hon skriker nar hon kommer in genom dorren och vi hoppar fram och skiker suprise. Forst en liten middag och sedan lite dricka och en massa prat och glada miner. hoppas att hon hade det kul!

Sedan den 15 aker jag tillbaka till Dublin eller forst fran Ostersund till Sthlm sedan fran Sthlm till kopenhamn och sedan fran Kopenhamn till Dublin sa 18.00 landade jag i Dublin , dar hamtar Ben mig pa flygplatsen . Vi aker ut och kakar middag med John pa Marios, sedan akte vi hem till Paddy dar jag och Ben kraschade pa soffan den natten. Kakade glass, hallon och smalt chocklad och kollade pa hot fuzz.
Vaknar dagen efter av att nagra mas javlar vakcer mig, Klockan halv atta aker jag och Ben till flygplatsen igen och aker till Frankrike (Barittz ) sedan hyr vi en bil och aker till huset dar Joyce och barnen ar.
Gar till stranden pa en gang och dar ligger barnen och skumpar i vagorna med deras kusiner . Edwrad surfar lite med sin kusin clemonte medan Gabriella plaskar med en badring runt midjan.
Pa mornarna dar gar man till bageriet och koper nybakt brod varje dag sa man fick alltid farkst brod, Var pa stranden mesta dels men var aven inne i stan tva dagar och kikade runt.
De var inte sa jattebra pa engelska men det gick att gora sig forstad oftast .

Nu har jag varit har pa Irland igen i tre dagar och tiden gar hur fort som helst, dagrana har flugit forbi.
Hoppas att jag har beskrivit lite av mina senaste tva tre veckor.

Sa hors vi snart igen!
Reginga halsingar fran mig pa irland!


Annu en vecka har gatt..

Har regnat nastan hela helgen, har bara ost ner under natten.
Tankte ha en lang sovmorgon i morse men jag vaknade av att barnen skrek och lekte sa det blev inte sa mycket sovmorgon for mig men jag ska nog overleva tror jag.
Ar min lediga dag sa jag ska bara ta det lugnt och lyssna pa musik.
Stadade rummet igar, var validgt behovligt kan jag saga. Hittade massa grejer under sangen som jag totalt hade glomt bort.

Den har veckan har bada barnen varit hemma sa jag har tagot hand om bada tva. Har blivit lite brak och skrik men annars har det gatt validgt bra.
I fredags var vi ute och gick, sa hor jag ett litet snyft bakom mig och nar jag vander mig om ligger Gabriella i en hog med ko skit. Kunde inte lata bli att skratta lite tyst for det sag validgt roligt ut. Fast det tyckte inte hon. :)
Vi har lekt kurra gomma , spelat tennis ( och pa tennis banan hittade vi en dod kanin ) ritat , lekt med dinosaurer och transformers och en massa annat. Jag har haft en rolig men aven en ganska trottsam vecka.
Igar var Ben och Joyce pa opera i Enniscorthy sa jag tog hand om barnen igar kvall,nattade Ella vid sju ( hon var lite ledsen for att mamma inte var hemma, sa hon ville att jag skulle sova bredvid henne hela natten ) Efter det kollade jag och Edward pa King Kong som han har tjatat om hela veckan. Hela Onsdagen fragade han mig vem som skulle av King Kong och t-rex i filmen och nar jag inte ville avsloja for honom vem som skulle vinna borjade han grata.
Sa nar han antligen fick se filmen var han jatte glad.
Efter Edward somnat tittade jag pa tv:n en stund men det var ingen bra film eller nagonting sa jag somande pa soffan och vaknade nar Ben och Joyce kom tillbaka.

Jag hoppas att vadret blir battre sa man kan sola och bada, fast jag aker till Frankrike snart sa da kan det fa regna hur mycket som helst har. :D Kankse blir lite brun da.
Vet inte om jag har sa mycket mer intressant att beratta sa ha det bra!

Halsningar fran mig ..

RSS 2.0