Lite snabbt.

Ska skriva ett snabbt inlagg, sen ska jag ga in och lagga mig tror jag. Var valdigt trott nar jag vaknade i morse.
Forovrigt har det varit desamma den har veckan, var meningen att Joyce skulle fa besok idag men det blev inte att dom kom. Sa darfor sa far jag ledigt i morgon.
Idag har jag och Gabriella matat lammen och sedan varit ute en stund. Gick in efter en stund for det borjade sma regna. Lekte och har byggt koja, kakade lite lunch och sjong lite abba sanger under formiddagen. Nar Edward kom hem fran skolan gick vi ut och efter en stund kom Henry, deras kusin och lekte med oss. Rosey, Emy och jag satt ute i tradgarden en stund och pratade lite. Varmt och skont pa efter middagen, solen har varit framme nu i nagra dagar. Hoppas pa att vadret kan halla sig sa har sa man kan vara ute hela dagarna.
Runt halv sju kom Joyce hem och jag hjalpte henne packa ur matvarorna. Darefter kom Ben hem efter en affarsresa nanstans, haller inte riktigt koll pa vart han ar nagonstans. Efter barnen atit och gatt till sangs tittade vi pa andra varldskriget dokumentar och vi diskuterade olika saker.
Forovrigt sa har det inte hant sa mycket, lugnt och stillsamt men anda fullrulle pa samma gang har borta.
Nu maste jag ga in igen men tills nasta gang.
Ha det bra!

Halsningar har i fran mig!

snart har en vecka gatt

Nu ar det sondag och i morgon har en vecka gatt. Jag var ledigt igar oc da passade jag pa att aka in till Wexford och shoppa lite. Handlade tva bocker, Eclipse och Breakning dawn. Lar val ha last ut bockerna tills nasta vecka eller nanting, for de ar sjukt bra. Blir lite arg nar det inte blir som jag vill men jag kan fortfarande inte sluta lasa dom.
Idag ar jag ocksa ledig sa jag har mycket fritid nu denna helg. Dagarna passerar anda forbi sa fort kanns som jag inte varit har en vecka redan. Klart sa har jag ett halv ar kvar men. :)
Ikvall ska jag ringa till sandrah, gick inge bra nar jag ringde henne nu pa formiddagen, hennes internet ar sa segt.  Sen har jag prata med Susanne i telefon en snabbis ville bara hora av mig till min extra mamma kande jag . Haha :D

Just nu har de picnic har utanfor, med stralande sol pa den bla himlen, ska nog ut pa en promendad senare tror jag.
Pa tisdag aker Joyce och barnen till Dubiln sa jag blir ledig i tre dagar nasta vecka, tisdag, onsadg och sondag. Vi vantar ocksa pa att en marr ska fola nagon av de har dagarna. Da ska jag fa vara med och titta pa.
de kanns konstigt att vara borta hemifran men samtidigt kanns det oerhort skont.
Det kommer att ga fint tror jag, och det har halv aret lar bara swischa forbi sen star man dar hemma pa svensk mark igen.

Hoppas ni alla har det superbra!
Det har jag i alla fall!

Halsningar fran mig!



Har jag last! Rekomenderas verkligen.



Haller jag pa att lasa, har en liten bit kvar! :)



Ska jag borja med, okej jag erkanner jag har tjuvkikat lite :D haha

Dag 3

Idag har jag och Joyce och Gabriella varit tillsammans. Edward akte till skolan klockan halv nio i morse.
Anda sedan jag kom har det i princip regnat. Men Gabriella red i dag, pa koko. En ponny.
Efter det hade vi lunch, darefter packade Joyce vaskan och vi tre hoppad ein i bilen. 
Sedan akte vi in till enniscorthy far att hamta upp Edward som slutade skolan. Darefter akte vi in till Wexford, Joyce och barnen akte for att bada medans jag tittade runt i staden. Jag kopte inte nagot, far se om jag aker in till Wexford nagon annan dag. 
Pa vagen hem pratade vi om manga olika saker, men tillslut somande Gabriella som var sa trott.
Edward har last en bok for mig har nu pa kvallen. Vi lekte med lego och diskuterade olika saker.
Jag gjorde aven i ording mat for lammen och har nyss matat dom med flaska.

I morgon ska jobbar Joyce sa Nancy, nannyn kommer forbi och ska hjalpa mig nu i tva dagar.

Nu maste jag ga in. Ben kommer snart hem sa jag far traffa honom. Kanske blir en tidig kvall ar faktiskt ganska trott.
p.s nu har det kommit upp nagra bilder pa bdb i alla fall. Far se om ja kan lagga upp nagra fler nagon dag framat.
Tills dess.
Ha det bra!

Halsningar fran Irland!



Framme

Nu e jag framme och har nyss atit mat.

Klev pa flyget kl 05.50 i morse, sedan skulle man hitta runt pa arlanda, vilket inte alls visade sig vara sa svart.
Blev stoppad en gang, av en tant som fragade om jag verkligen skulle vara dar jag var. Vilket jag sjalvklart hade under kontroll :D
Nar jag landade i Dublin motte Joyce, pappa Jack upp mig. En mycket trevlig man. Han satte mig pa bussen till Enniscorthy och bad chaufforen saga till nar vi var framme. Jag har hort att folk tycker det ar vackert har men jag kunde anade aldrig tanka mig att det var sa har fint. Helt gront och blommande trad.
Nar jag kommit fram i Enniscorthy kom Mag och hamtade upp mig. Vi akte ungefar en halvtimme och efter en stund sa Mag, Here we are!
Nagot finare hus hittar man inte. Nar jag kom in fick jag ata lite, macka med ost och skinka. Och en STOR kopp kaffe, tur var val det for jag var hur trott som helst. Joyce och jag satt och pratade en stund och sedan gick jag, Jenny, Edward, Gabriella och Billy ut. Det sporegnade sa vi fick ha ett varsit paraply.  De visade mig runt garden, jag kommer att ga vilse har i alla fall. De har en otroligt fin tradgard, hastar, och sma lamm som jag fick mata. Vi gick runt och tittade pa alla djuren.
Efter det gick jag och Jenny ut och gick, pratade lite om hur det ar har och lite sanna grejer. 
Har atit middag. Och till efterratt jordgubbar och smalt choklad. Nu sitter jag har vid datan och ska val ga in snart igen. 
Vi far se hur lang tid det tar innan jag skriver igen. Ska val lagga upp bilder pa bdb nagon gang da ska ni fa se hur otroligt fint det ar har. 
Klockan ar nu 19.40 och jag borjar bli lite trott efter resan. I morgon kommer bli en rolig dag.
Det ar sant som dom sager, att Irlandarna ar trevlig och snalla. 

Sa tills nasta gang.
Ha det sa bra! 

Halsningar fran Irland! 

Under hela helgen

Idag har jag och mamma varit ute och gått med Topsy.
Efter det gick jag till Anna, så nu e vi alla fyra. Har även snackat med sara nu på kvällen, jätte kul att höra hennes ljuva stämma :)

Snart ska jag gå hem och umgås med Jonas. Får se om han kan hålla sig hemma ikväll.
I morgon ska jag ut ooch äta med pappa och Jonas, får se vart det blir någonstans.
Sen på kvällen är man bänkad framför Tv:n, Eurovision. Hoppas att det blir någon bra som vinner det här året. Ja vet i alla fall vilka jag ska rösta på!

På söndag ska jag bara vara med hemma, på kvällen åker jag mamma till sveg och sista kvällen ska jag spendera hos Anna. Jippi. Haha skoja! :D 
Sen på Måndag morgon ska Anna skjutsa mig till flygplatsen där hon lämnar av mig. 
Resten av förmiddagen är jag på Arlanda sen flyger jag och landar i Dublin där famlijen hämtar upp mig. 

Vet inte om jag har så mycket mer att berätta så tills nästa gång, 
Ha det bra! 

Next time!

Idag har jag varit med Sandrah, vi har tittat på Bolt.
Sen har jag skrivit ut min biljett. ¨Så snart blir det avresa :) 4 dagar kvar innan jag åker.Som jag ska spendera med familj och vänner :P
Här om dagen snackade jag med familjen, hon frågade om jag var nervös men jag har inte riktigt hunnit blivit det än.


Igår tittade jag på semifinal 1 i eurrovision. Makedonien har lugnt en av dom bästa bidragen :D
Jag ska i alla fall rösta på dom nu på lördag :)

Nu har jag inge mer och berätta så,
Ha det bra!

11 dagar kvar!

Nu är det 11 dagar kvar tills jag åker från Sverige. Jag tycker det ska bli jätte roligt och skönt att få komma bort ett tag. 
Jag åker från sveg klockan 6 på morgonen och kommer fram på arlanda drygt en timme senare. Efter det lyfter flyget runt tio snårtet från arlanda. Och runt tolv kommer jag fram till Dublin och därefter så ska någon komma och hämta mig. Jag börjar bli lite nervös när jag tänker på hur lite tid jag har kvar men känner ända hur kul det ska bli.
Det kommer nog att ta ett tag innan man ställer om sig  men vädret, luften och sånna saker. Så vi får se hur länge det tar innan jag kan lägga upp bilder och skriva i bloggen när jag kommit fram.
Ska skriva några ord innan jag åker. :)

Ha det så bra!

RSS 2.0