Lite smått och gått och sen SHUNKY! ;)

oh får se nu? just ja idag har jag jobbat 7.30 till 15.30 det var mycket roligt måste jag säga känns bra att ha någonting att göra. Håller även på med matten som de faktist går riktigt bra i, ska vara klar nu inom kort och jag hoppas att jag får det färdigt innan jag åker iväg men vi får se vart de bär.

I helgen är det valborg eller majbrasa vad nu än ni kallar de. Jag ska i alla fall iväg med Sara och ha lite roligt det vr mycket länge sedan vi umgicks så där på riktigt nu.
Ska även till tandläkaren på torsdag men jag ska inte dit själv (vilket jag är enormt glad för) ska följa med som moraliskt stöd för Claudia, Sara kanske följer med också det vet man aldrig.





/ Jenny

så var det måndag igen !

Måndag återigen tiden går liksom fort. Har idag i alla fall haft en mycket bra dag med flickorna.
Igår var bra den med tills på eftermiddagen då allt rasade ihop men sån tur var så löste sig allt och de kunde inte bli bättre.

Till helgen blir det troligtvis skalet med flickorna ska bli mycket roligt i alla fall. Göra något annorlunda för en gångs skull.
Ska även jobba stenhårt på matten den här veckan för i slutet av måndaden ska jag vara klar men de ska väl gå tror jag om jag får lite hjälp.

Nej nu ska jag nog krypa kojs är lite trötter, hoppas på en kanon vecka med en massa sol.

Ha det bra
/Jenny

;)

I dont care what people say the rush is worth the price I pay. I get so high when your with me, your love your love your love is my drug!

Glad påsk

Jaha nu är skärtorsdagen över och om ett par dagar så är det påskafton. Det ska bli mycket roligt ska nämligen umgås med familjen och dricka lite öl och jäger. Hoppas på en mycket rolig påsk, sen veckan efter så ska vi till morfar och träffa resten av släkten troligtvis.

Igår började jag med matten och det gick som på räls, har fortfarnde lite plugg kvar i mig. Så jag ska försöka göra klart det så fort som möjligt men det lär väl inte vara några problem.

Hur som helst så önskar jag er en glad påsk med en massa ägg (usch!) haha

Glad påsk då!
HA det bra
/jenny

RSS 2.0