Sommaren lider mot sitt slut!

Nu har helgen kommit och annu en vecka har gatt .
I mandags hade jag tre sma busiga barn , (solen var framme hela dagen) sa vi var ute och lekte med bilarna pa innergarden, tog ut talt och hade en fin liten picknik i graset. Blev jagade av bin en stund men det lamnade oss som tur var, for barnen sprang runt och skrek och viftade med handerna.
Sedan lekte vi i sandladan och bara hade det mysigt i solen.
I torsdags var vi till Curracloe och badade eller i alla fall plasakade runt i vattnet. Hade med lunch som vi kakade i solen, lite blasigt men annars hur skont som helst. Begravde barnen i sanden och byggde sandslott och gjorde andra skulpturer i sanden. Sedan gick jag och pojkarna ner till vattnet och plaskade runt och lekte med vattenleksakerna som de hade med sig. Sedan akte vi hem och hade kalas for Rosey som fyllde ar, hon hade gjort en jatte fin kaka. Sa vi hade "tea and cake" i tradgarden.




Nasta vecka ar det ponny klubb sa barnen kommer rida stort sett hela veckan, deras faster haller i ponny klubben.
Sa kommer deras kusiner fran Frakrike och sak vara med pa klubben och sjalvklart halsa pa.
Om tva veckor aker vi till Spanien och ska spendera en vecka pa standen, vi har hyrt hotel vid precis vid stranden med pool och allt och forhoppningsvis ar det varmt och inge regn ( vilket vi har nog av har ) For tillfallet var det 38 grader dar sa varmt och skont kommer dat att bli. Blit skont for barnen att komma bort till solen och bara ha det skont i en vecka innan skolan borjar igen.

I morgon aker jag upp till Dublin och spenderar natten dar uppe. Ska regna men jag hoppas att det blir uppehallm ska hur som helst ha det riktigt skont och bara "vara" . Blir val shopping och sen far vi se gar pa nagot museum eller gor nagot annat kul. Ser i alla fram i mot det! Hur daligt vader det an blir. :)

Nu ska jag ga in och lagga mig for jag ska upp tidigt i morgon med bussen, hoppas ni har det bra!
Halsingar fran mig har pa iralnd.

RSS 2.0